IKEA logo
Εταιρεία
IKEA
Τομέας Απασχόλησης
RESTAURANT
Χώρα
Greece
Πόλη
ATHENS (East)
Σχέση Απασχόλησης
ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Σύμβαση Εργασίας
ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Κωδικός Θέσης
AESFCK_0721

Βοηθός Υπεύθυνου Τμήματος Κουζίνας

Έχουμε ένα κοινό όραμα στην ΙΚΕΑ:  να βοηθούμε τους πελάτες μας να απολαμβάνουν μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο όραμά μας. 

Όλοι εμείς επιλέγουμε να εργαζόμαστε στην ΙΚΕΑ γιατί μοιραζόμαστε τη μοναδική εταιρική κουλτούρα και αξίες. Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας και προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε ιδιαίτερα αποδοτικοί. Παράλληλα όμως με την προσπάθεια για υψηλή απόδοση διασκεδάζουμε και βιώνουμε μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην εργασία μας.

Όταν δουλεύεις μαζί μας, θα απολαμβάνεις τη συνεργασία με μια ποικιλόμορφη ομάδα ανθρώπων που χαίρονται να δουλεύουν μαζί. Θα είσαι μέρος μιας ανοιχτής κουλτούρας ενσωμάτωσης όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Στην ΙΚΕΑ κάνουμε πάντοτε τη δουλειά μας γνωρίζοντας ότι μπορούν να επιτευχθούν σπουδαία πράγματα όταν πολλοί άνθρωποι εργάζονται μαζί. 

 

Για τo κατάστημα μας στο Αεροδρόμιο, αναζητούμε:

 

Βοηθός Υπεύθυνου Τμήματος Κουζίνας

Πλήρης απασχόλησης

(κωδ.: AESFCK_0721)

 

Αναφερόμενος/η στην Υπεύθυνη του Εστιατορίου, οι κύριες αρμοδιότητές σου είναι να:

•              Στοχεύεις στην αύξηση των πωλήσεων σύμφωνα με τους στόχους που έχουν τεθεί

•              Παρακολουθείς τα KPI’s του τομέα ευθύνης σου, παράγεις τις σχετικές αναφορές και στην περίπτωση αποκλίσεων, ενεργείς ώστε να βελτιώνονται σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο του Τμήματος

•              Παρέχεις και διασφαλίζεις την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στον πελάτη στην περιοχή ευθύνης σου

•              Εφαρμόζεις, επιβλέπεις και βεβαιώνεις ότι όλες οι διαδικασίες και οι ρουτίνες του τμήματος εκτελούνται βάσει των εταιρικών οδηγιών (εταιρικές, νομικές, ασφάλειας κ.α.)

•              Αναπτύσσεις και διατηρείς μία κινητοποιημένη ομάδα ικανή να φέρει εις πέρας τους επιθυμητούς / συμφωνημένους στόχους

 

Απαραίτητα Προσόντα:

•              Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Τουριστικών & Ξενοδοχειακών Επαγγελμάτων ή ανώτερο δίπλωμα από Σχολή μαγειρικής δημόσια ή ιδιωτική

•              Τουλάχιστον 1 έτος προϋπηρεσία σε θέση Υπευθύνου Βάρδιας ή Διοίκησης στον    τομέα Food & Beverage

•              Γνώση Η/Υ και καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσα

•              Προσανατολισμός στην Εξυπηρέτηση του Πελάτη

•              Προσανατολισμός στο Αποτέλεσμα

•              Αποτελεσματική συνεργασία με συναδέλφους και προϊσταμένους

•              Πολύ καλή επικοινωνία

•              Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες

•              Κατοχή Βιβλιαρίου/Πιστοποιητικού Υγείας για επαγγέλματα Εστίασης

•              Γνώση Λιανικής Πώλησης Τροφίμων και γνώσεις HACCP & ISO 22000, θα θεωρηθούν ως επιπρόσθετο προσόν

 

Εάν είσαι:

Εργάζεσαι δίνοντας το σωστό παράδειγμα; Θέλεις να εκφράζεις νέες, τολμηρές ιδέες, έχοντας επίγνωση του κόστους και παραμένοντας απλός/ή;

Είσαι χαμογελαστός/η και ενθουσιώδης; Επιθυμείς να γίνεσαι καλύτερος/η καθημερινά; Δεν σου αρέσει η δουλειά γραφείου και στοχεύεις στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη;  Έχεις πάθος για το χώρο του επίπλου και την αγορά λιανικής;

 

Τι προσφέρουμε:

Προσφέρουμε  τη δυνατότητα να εργαστείς σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείς να μάθεις, να αναπτύσσεσαι και να έχεις σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης.

Η ΙΚΕΑ είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού με 422 καταστήματα σε 50 χώρες και με όραμα τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για τους πολλούς του κόσμου.

Στην Ελλάδα και στην Κύπρο η ΙΚΕΑ ξεκίνησε το 2000 τις δραστηριότητές της μέσω του Ομίλου FOURLIS και σήμερα, λειτουργούν 5 καταστήματα στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα), 1 κατάστημα στην Κύπρο και 1 κατάστημα στη Σόφια Βουλγαρίας. Επίσης λειτουργούν 8 Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών (Ρόδος, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Κομοτηνή και Βάρνα,  Μπουργκάς και Πλόβντιφ Βουλγαρίας).

Εάν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας, στείλε μας το πλήρες βιογραφικό σου σημείωμα συμπληρώνοντας την συμπληρώνοντας την on line αίτηση στο  https://careers.fourlis.gr/requisitions  μέχρι τις 30/08/2021.