IKEA logo
Εταιρεία
IKEA
Τομέας Απασχόλησης
LOGISTICS
Χώρα
Ελλάδα
Πόλη
PATRA_EN_PAT
Σχέση Απασχόλησης
ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Σύμβαση Εργασίας
ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Κωδικός Θέσης
(STOCK_0624)

Υπάλληλος Τμήματος Ελέγχου Αποθεμάτων ( Τμήμα Αποθήκης) IKEA PATRA

Έχουμε ένα κοινό όραμα στην ΙΚΕΑ:  να βοηθούμε τους πελάτες μας να απολαμβάνουν μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο όραμά μας.  

Όλοι εμείς επιλέγουμε να εργαζόμαστε στην ΙΚΕΑ γιατί μοιραζόμαστε μια μοναδική εταιρική κουλτούρα και αξίες. Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας, εργαζόμαστε συλλογικά με ενθουσιασμό, εξερευνούμε και βρίσκουμε καλύτερους τρόπους για να προχωρήσουμε. Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλλουμε σε καθημερινή βάση και γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας!

Έχεις πάθος για το χώρο του επίπλου και την αγορά λιανικής; Είσαι χαμογελαστός και ενθουσιώδης; Εργάζεσαι δίνοντας το σωστό παράδειγμα; Στοχεύεις στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη; Θέλεις να εκφράζεις νέες, τολμηρές ιδέες και να γίνεσαι καλύτερος καθημερινά; Στείλε μας σήμερα το βιογραφικό σου και πάρε θέση στη δυναμική ομάδας μας!

Για τo νέο μας Κατάστημα στην Πάτρα ,  αναζητούμε:


                                                              Υπάλληλος Τμήματος Ελέγχου Αποθεμάτων ( Τμήμα Αποθήκης)
                                                                                                      (STOCK_0624)


Αναφερόμενος/η στον Υπεύθυνο Τμήματος Αποθήκης, οι κύριες αρμοδιότητές σου είναι:
•    Διασφαλίζεις, μέσω της αποτελεσματικής επικοινωνίας με τους συναδέλφους των Πωλήσεων αλλά και με τη βοήθεια των παραμέτρων του συστήματος που διαχειρίζεσαι (EWS corrections, Sales Jumps, Promotions κλπ) τη μέγιστη δυνατή διαθεσιμότητα προϊόντων.  
•    Παρέχεις, με την εξειδικευμένη γνώση που έχεις, την κατάλληλη υποστήριξη στους συναδέλφους σου σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.  
•    Παράγεις τις ημερήσιες αναφορές, όπως αυτές έχουν καθοριστεί από τον υπεύθυνό σου στο εβδομαδιαίο και ημερήσιο πλάνο ενεργειών.  
•    Διασφαλίζεις από την πλευρά σου την ορθότητα του αποθέματος στο Navision, μέσω τόσο των εντύπων εσωτερικής διακίνησης που καταχωρείς, όσο και των απογραφικών ελέγχων που πραγματοποιείς.  
•    Εντοπίζεις περιοχές για εξοικονόμηση κόστους και προτείνεις τρόπους και ιδέες για τη μείωσή του.  

Απαραίτητα Προσόντα:

•    Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ κατά προτίμηση με εξειδίκευση σε θέματα Εφοδιαστικής Αλυσίδας 
•    Καλή Γνώση Η/Υ (Excel)  
•    Καλή Γνώση Αγγλικής γλώσσας
•    Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη  
•    Αποτελεσματική συνεργασία με συναδέλφους και προϊσταμένους  
•    Ομαδικό πνεύμα και καλή επικοινωνία  
•    Καλές διαπροσωπικές σχέσεις  
•    Αναλυτική σκέψη και οργανωτικές ικανότητες  


Εμείς προσφέρουμε:
Tη δυνατότητα να εργαστείς σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείς να μάθεις, να αναπτύσσεσαι και να έχεις σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης. Μια ανοιχτή κουλτούρα όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και μια ποικιλόμορφη ομάδα ανθρώπων που χαίρονται να δουλεύουν μαζί. Επιπλέον προσφέρουμε ιδιωτική ιατρική ασφάλιση και επιπρόσθετες παροχές. 
 
Η ΙΚΕΑ είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού με 433 καταστήματα σε πάνω από 50 χώρες και με όραμα τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για τους πολλούς του κόσμου.

Η ΙΚΕΑ ξεκίνησε το 2000 τις δραστηριότητές της μέσω του Ομίλου FOURLIS και σήμερα, λειτουργούν 5 καταστήματα στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα) καθώς και 2 καταστήματα «νέας γενιάς»  1 στον Πειραιά & 1 στο Mall Athens Μαρούσι , 1 κατάστημα στην Κύπρο (Λευκωσία) και 2 στην Βουλγαρία (Σόφια, Βάρνα). Επίσης λειτουργούν 8 Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών (Ρόδος, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Μπουργκάς & Πλόβντιφ Βουλγαρίας) και 1 Planning Studio στην Κύπρο (Λεμεσός).