IKEA logo
Εταιρεία
IKEA
Τομέας Απασχόλησης
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Χώρα
Ελλάδα
Πόλη
ΑΘΗΝΑ (Ανατολικά)
Σχέση Απασχόλησης
ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Σύμβαση Εργασίας
ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Κωδικός Θέσης
AES Sales KD_FT_0424

Υπάλληλος Πωλήσεων/Σχεδιαστής Κουζίνας

Έχουμε ένα κοινό όραμα στην ΙΚΕΑ:  να βοηθούμε τους πελάτες μας να απολαμβάνουν μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο όραμά μας. 

Όλοι εμείς επιλέγουμε να εργαζόμαστε στην ΙΚΕΑ γιατί μοιραζόμαστε τη μοναδική εταιρική κουλτούρα και αξίες. Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας και προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε ιδιαίτερα αποδοτικοί. Παράλληλα όμως με την προσπάθεια για υψηλή απόδοση διασκεδάζουμε και βιώνουμε μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην εργασία μας.

Όταν δουλεύεις μαζί μας, θα απολαμβάνεις τη συνεργασία με μια ποικιλόμορφη ομάδα ανθρώπων που χαίρονται να δουλεύουν μαζί. Θα είσαι μέρος μιας ανοιχτής κουλτούρας ενσωμάτωσης όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Στην ΙΚΕΑ κάνουμε πάντοτε τη δουλειά μας γνωρίζοντας ότι μπορούν να επιτευχθούν σπουδαία πράγματα όταν πολλοί άνθρωποι εργάζονται μαζί. 

Για το κατάστημα της ΙΚΕΑ στο Αεροδρόμιο αναζητούμε:
Υπάλληλο Πωλήσεων/Σχεδιαστή Κουζίνας (Πλήρης Απασχόληση) -
AES Sales KD_FT_0424

Αναφερόμενος/η στον/ην Υπεύθυνο Τμήματος Κουζινών (HFB 07) οι κύριες αρμοδιότητές σου είναι να:

• Διαχειρίζεσαι τους πελάτες που ενδιαφέρονται για την παροχή της υπηρεσίας Σχεδιασμού Κουζίνας
• Διεκπεραιώνεις όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την παροχή της υπηρεσίας Σχεδιασμού Κουζίνας
• Σχεδιάζεις και προτείνεις λύσεις Κουζίνας, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη
• Διασφαλίζεις ότι το τμήμα στο οποίο εργάζεσαι παραμένει σαν καινούργιο καθ’ολη τη διάρκεια της ημέρας
• Γνωρίζεις τους βασικούς στόχους του τμήματός σου αναφορικά με τις πωλήσεις, overstock, concrete stock, outgoing
• Γνωρίζεις πολύ καλά τα προϊόντα του τμήματος στο οποίο ανήκεις όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και τιμολογιακή δομή και αξιοποιείς τη γνώση αυτή, καθώς και την Ενεργητική Πώληση ώστε να μεγιστοποιήσεις τις πωλήσεις του τμήματος

Απαραίτητα προσόντα:

  • Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη
  • Προσανατολισμός στο αποτέλεσμα
  • Αποτελεσματική συνεργασία με συναδέλφους και προϊσταμένους
  • Ομαδικό πνεύμα και καλή προφορική και γραπτή επικοινωνία
  • Καλές διαπροσωπικές σχέσεις
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας
  • Πολύ καλή Γνώση Η/Υ (Excel)
  • Γνώση & Εμπειρία στον Σχεδιασμό Κουζίνας

Επιθυμητά Προσόντα:

·        Πτυχίο ΤΕΙ/ΑΕΙ/ΙΕΚ, θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν

 

Εάν εσύ:

Έχεις πάθος για το χώρο του επίπλου και την αγορά λιανικής; Είσαι χαμογελαστός και ενθουσιώδης; Εργάζεσαι δίνοντας το σωστό παράδειγμα; Στοχεύεις στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη; Θέλεις να εκφράζεις νέες, τολμηρές ιδέες και να γίνεσαι καλύτερος καθημερινά ;

Τι προσφέρουμε:

Προσφέρουμε  τη δυνατότητα να εργαστείς σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείς να μάθεις, να αναπτύσσεσαι και να έχεις σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης.

Η ΙΚΕΑ είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού με 422 καταστήματα σε 48 χώρες και με όραμα τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για τους πολλούς του κόσμου.

Η ΙΚΕΑ ξεκίνησε το 2000 τις δραστηριότητές της μέσω του Ομίλου FOURLIS και σήμερα, λειτουργούν 5 καταστήματα στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα) καθώς και 2 καταστήματα «νέας γενιάς» στον Πειραιά & στο The Mall Athens, 1 κατάστημα στην Κύπρο (Λευκωσία) και 2 στην Βουλγαρία (Σόφια, Βάρνα). Επίσης λειτουργούν 8 Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών (Ρόδος, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο , Aλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Μπουργκάς & Πλόβντιφ Βουλγαρίας) και 1 Planning Studio στην Κύπρο (Λεμεσός).

Εάν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας, στείλε μας το βιογραφικό σου σημείωμα συμπληρώνοντας την συμπληρώνοντας την on-line αίτηση στο  https://careers.fourlis.gr/requisitions .