IKEA logo
Εταιρεία
IKEA
Τομέας Απασχόλησης
COMMUNICATION & INTERIOR DESIGN
Χώρα
Ελλάδα
Πόλη
Σχέση Απασχόλησης
ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Σύμβαση Εργασίας
ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Κωδικός Θέσης
PAT_CD

Graphic Designer – Γραφίστας (Πάτρα)

Έχουμε ένα κοινό όραμα στην ΙΚΕΑ:  να βοηθούμε τους πελάτες μας να απολαμβάνουν μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο όραμά μας. 

 Όλοι εμείς επιλέγουμε να εργαζόμαστε στην ΙΚΕΑ γιατί μοιραζόμαστε μια μοναδική εταιρική κουλτούρα και αξίες. Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας, εργαζόμαστε συλλογικά με ενθουσιασμό, εξερευνούμε και βρίσκουμε καλύτερους τρόπους για να προχωρήσουμε. Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλλουμε σε καθημερινή βάση και γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας!

 Έχεις πάθος για το χώρο του επίπλου και την αγορά λιανικής; Είσαι χαμογελαστός και ενθουσιώδης; Εργάζεσαι δίνοντας το σωστό παράδειγμα; Στοχεύεις στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη; Θέλεις να εκφράζεις νέες, τολμηρές ιδέες και να γίνεσαι καλύτερος καθημερινά; Στείλε μας σήμερα το βιογραφικό σου και πάρε θέση στη δυναμική ομάδας μας!

                                                 Για τo νέο μας κατάστημα στη Πάτρα αναζητούμε Graphic Designer.

                                 O/Η υποψήφιος/α θα εκπαιδευτεί για 6 εβδομάδες περίπου σε κατάστημα του δικτύου.

                                                          Graphic Designer – Γραφίστας (Πάτρα)

Αναφερόμενος/η στην Communication & Interior Design Team Leader, οι κύριες αρμοδιότητές σου είναι να:

 •   Συμβάλεις στην τοποθέτηση της ΙΚΕΑ ως την πρώτη επιλογή στην τοπική αγορά επίπλων και αξεσουάρ σπιτιού
 •  Διασφαλίζεις ότι όλα τα γραφικά και η επικοινωνία εσωτερικά & εξωτερικά προβάλλουν σαφή και ευανάγνωστα μηνύματα και ότι έχουν τη σωστή τοποθέτηση, ώστε να υποστηριχτούν αποτελεσματικά οι εμπορικές προτεραιότητες
 •  Παρέχεις την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στον πελάτη
 •  Συμβάλλεις ενεργά για ένα ευπρεπές, ασφαλές και καθαρό (σαν καινούριο) περιβάλλον σύμφωνα με την εικόνα και τους κανόνες της IΚΕΑ
 •  Εφαρμόζεις τις ρουτίνες και τις διαδικασίες του τμήματος, όπως ανατίθενται βάσει των εταιρικών οδηγιών

 Απαραίτητα προσόντα:

 •  Πτυχίο Graphic Design / Visual Communication/ Τυπογραφίας
 • Γνώση προγραμμάτων Illustrator, Photoshop και InDesign
 • Γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας
 • Ελάχιστη εργασιακή εμπειρία 1 χρόνου σε αντίστοιχη θέση
 • Δημιουργική σκέψη που να υποστηρίζεται από εμπορική ικανότητα και αισθητική
 • Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη
 • Ομαδικό πνεύμα και καλή επικοινωνία
 • Ικανότητα εργασίας υπό πίεση και αυστηρές προθεσμίες

 Εμείς προσφέρουμε:

Tη δυνατότητα να εργαστείς σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείς να μάθεις, να αναπτύσσεσαι και να έχεις σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης. Μια ανοιχτή κουλτούρα όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και μια ποικιλόμορφη ομάδα ανθρώπων που χαίρονται να δουλεύουν μαζί. Επιπλέον προσφέρουμε ιδιωτική ιατρική ασφάλιση και επιπρόσθετες παροχές.

 Η ΙΚΕΑ είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού με 433 καταστήματα σε πάνω από 50 χώρες και με όραμα τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για τους πολλούς του κόσμου.

 Η ΙΚΕΑ ξεκίνησε το 2000 τις δραστηριότητές της μέσω του Ομίλου FOURLIS και σήμερα, λειτουργούν 5 καταστήματα στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα) καθώς και 2 καταστήματα «νέας γενιάς»  1 στον Πειραιά & 1 στο Mall Athens Μαρούσι , 1 κατάστημα στην Κύπρο (Λευκωσία) και 3 στην Βουλγαρία (Σόφια, Βάρνα, Velico Tarnovo). Επίσης λειτουργούν 8 Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών (Ρόδος, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Μπουργκάς & Πλόβντιφ Βουλγαρίας) και 1 Planning Studio στην Κύπρο (Λεμεσός).