IKEA logo
Εταιρεία
IKEA
Τομέας Απασχόλησης
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Χώρα
Greece
Πόλη
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Σχέση Απασχόλησης
FULL TIME
Σύμβαση Εργασίας
ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Κωδικός Θέσης
487

Υπεύθυνος Συντήρησης (Αορίστου Χρόνου - 8ωρη Απασχόληση)

Έχουμε ένα κοινό όραμα στην ΙΚΕΑ:  να βοηθούμε τους πελάτες μας να απολαμβάνουν μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο όραμά μας. 

Όλοι εμείς επιλέγουμε να εργαζόμαστε στην ΙΚΕΑ γιατί μοιραζόμαστε μια μοναδική εταιρική κουλτούρα και αξίες. Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας, εργαζόμαστε συλλογικά με ενθουσιασμό, εξερευνούμε και βρίσκουμε καλύτερους τρόπους για να προχωρήσουμε. Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλλουμε σε καθημερινή βάση και γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας!

Για το  Κατάστημα ΙΚΕΑ στα Ιωάννινα,  αναζητούμε:

Υπεύθυνος Συντήρησης

(Αορίστου Χρόνου - 8ωρη Απασχόληση)

IOSMAIN_0324 

Αναφερόμενος/η στην Market Finance & Business Navigator οι κύριες αρμοδιότητές σου είναι να:

 • Να εξασφαλίζεις την αποτελεσματική λειτουργία και συντήρηση των χώρων (κτίριο, H/M εγκαταστάσεις και συστήματα ) , του εσωτερικού εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων.
 • Να παρακολουθείς στενά, να ελέγχεις και να βελτιώνεις όλα τα λειτουργικά κόστη και τους δείκτες απόδοσης που σχετίζονται με τον τομέα ευθύνης.
 • Να επιλέγεις, να αναπτύσσεις και να διατηρείς μια κινητοποιημένη ομάδα ειδικών (ηλεκτρολόγων, ψυκτικών κτλ), ικανή να επιτύχει τους συμφωνημένους στόχους.
 • Να εξασφαλίζεις της καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών και να εστιάζεις στους πελάτες σαν πρώτη σου προτεραιότητα.

 

Απαραίτητα προσόντα:

 • Δίπλωμα Τεχνικής Σχολής (Α Ειδικότητας) ή ΤΕΙ σχετικού τομέα (ηλεκτρολόγου, ηλεκτρολόγου μηχανικού, μηχανολόγου μηχανικού)
 • Καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας
 • Καλή εμπειρία στη γενική χρήση υπολογιστών και το MS Office, ειδικά το Excel (εμπειρία σε standard Autocad (CAD) θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
 • Τουλάχιστον 2 χρόνια προϋπηρεσίας σε θέση προϊστάμενου, ως ανώτερος ηλεκτρολόγος
 • Δυνατότητα επίλυσης τεχνικών προβλημάτων εγκατάστασης και συστημάτων του κτιρίου
 • Εμπορική σκέψη και εστίαση στην εξυπηρέτηση πελατών
 • Πολύ καλές δεξιότητες επικοινωνίας και προσωπικότητα προσανατολισμένη στην ομάδα
 • Καλές ικανότητες σχεδιασμού και οργάνωσης
 • Δυνατότητα εργασίας υπό πίεση και αυστηρές προθεσμίες

 

Έχεις πάθος για το χώρο του επίπλου και την αγορά λιανικής; Είσαι χαμογελαστός και ενθουσιώδης; Εργάζεσαι δίνοντας το σωστό παράδειγμα; Στοχεύεις στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη; Θέλεις να εκφράζεις νέες, τολμηρές ιδέες και να γίνεσαι καλύτερος καθημερινά; Στείλε μας σήμερα το βιογραφικό σου και πάρε θέση στη δυναμική ομάδας μας!

Εμείς προσφέρουμε:

Tη δυνατότητα να εργαστείς σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείς να μάθεις, να αναπτύσσεσαι και να έχεις σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης. Μια ανοιχτή κουλτούρα όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και μια ποικιλόμορφη ομάδα ανθρώπων που χαίρονται να δουλεύουν μαζί. Επιπλέον προσφέρουμε ιδιωτική ιατρική ασφάλιση και επιπρόσθετες παροχές.

Η ΙΚΕΑ είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού με 433 καταστήματα σε πάνω από 50 χώρες και με όραμα τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για τους πολλούς του κόσμου.

Η ΙΚΕΑ ξεκίνησε το 2000 τις δραστηριότητές της μέσω του Ομίλου FOURLIS και σήμερα, λειτουργούν 5 καταστήματα στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα) καθώς και 2 καταστήματα «νέας γενιάς»  1 στον Πειραιά & 1 στο Mall Athens Μαρούσι , 1 κατάστημα στην Κύπρο (Λευκωσία) και 2 στην Βουλγαρία (Σόφια, Βάρνα). Επίσης λειτουργούν 8 Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών (Ρόδος, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Μπουργκάς & Πλόβντιφ Βουλγαρίας) και 1 Planning Studio στην Κύπρο (Λεμεσός).