IKEA logo
Εταιρεία
IKEA
Τομέας Απασχόλησης
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Χώρα
Ελλάδα
Πόλη
ΑΘΗΝΑ (Ανατολικά)
Σχέση Απασχόλησης
ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Σύμβαση Εργασίας
ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Κωδικός Θέσης
AES_REST1st Cow0523

Βοηθός Υπεύθυνου Εστιατορίου (Αεροδρόμιο)

Έχουμε ένα κοινό όραμα στην ΙΚΕΑ:  να βοηθούμε τους πελάτες μας να απολαμβάνουν μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο όραμά μας.  

Όλοι εμείς επιλέγουμε να εργαζόμαστε στην ΙΚΕΑ γιατί μοιραζόμαστε μια μοναδική εταιρική κουλτούρα και αξίες. Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας, εργαζόμαστε συλλογικά με ενθουσιασμό, εξερευνούμε και βρίσκουμε καλύτερους τρόπους για να προχωρήσουμε. Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλλουμε σε καθημερινή βάση και γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας!


Έχεις πάθος για το χώρο του επίπλου και την αγορά λιανικής; Είσαι χαμογελαστός και ενθουσιώδης; Εργάζεσαι δίνοντας το σωστό παράδειγμα; Στοχεύεις στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη; Θέλεις να εκφράζεις νέες, τολμηρές ιδέες και να γίνεσαι καλύτερος καθημερινά; Στείλε μας σήμερα το βιογραφικό σου και πάρε θέση στη δυναμική ομάδας μας!

Για το Κατάστημά μας στο Αεροδρόμιο αναζητούμε:

Βοηθός Υπεύθυνου Εστιατορίου

(κωδ.: AES_REST1st Cow0523)

 

 Αναφερόμενος/η στην Restaurant Team Leader, οι κύριες αρμοδιότητές σoυ είναι: 
• Στοχεύεις στην αύξηση των πωλήσεων σύμφωνα με τους στόχους (για το χώρο ευθύνης) που έχουν τεθεί από τον IKEA Food & Beverages (IFB) Manager
• Παρέχεις / Διασφαλίζεις την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στον πελάτη στην περιοχή ευθύνης 
• Εφαρμόζεις όλες τις συμφωνημένες ενέργειες για τη βελτίωση των δεικτών Brand Capital, της έρευνας ικανοποίησης πελατών (ICSS) όπως και των 4 αξόνων της έρευνας ικανοποίησης εργαζομένων
• Εφαρμόζεις / Επιβλέπεις / Βεβαιώνεις ότι όλες οι διαδικασίες και ρουτίνες του τμήματος εκτελούνται βάσει των εταιρικών οδηγιών (εταιρικές, νομικές, ασφάλειας, κ.α.)
• Αναπτύσσεις και διατηρείς μία κινητοποιημένη ομάδα ικανή να φέρει εις πέρας τους επιθυμητούς / συμφωνημένους στόχους

Απαραίτητα προσόντα:
• Προσανατολισμός στην Εξυπηρέτηση του Πελάτη
• Αποτελεσματική συνεργασία με συναδέλφους και προϊσταμένους
• Ικανότητα διαχείρισης κρίσεων και δύσκολων καταστάσεων
• Ομαδικό πνεύμα και καλή επικοινωνία
• Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
• Γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών


Επιθυμητά προσόντα:
• Πτυχίο σχολής διοίκησης επιχειρήσεων ή τουριστικών & ξενοδοχειακών επαγγελμάτων
• Γνώσεις ISO και HACCP
• Γνώση λιανικής πώλησης τροφίμων

Εμείς προσφέρουμε:
Τη δυνατότητα να εργαστείς σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείς να μάθεις, να αναπτύσσεσαι και να έχεις σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης. Μια ανοιχτή κουλτούρα όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και μια ποικιλόμορφη ομάδα ανθρώπων που χαίρονται να δουλεύουν μαζί. Επιπλέον προσφέρουμε ιδιωτική ιατρική ασφάλιση και επιπρόσθετες παροχές
 
Η ΙΚΕΑ είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού με 433 καταστήματα σε πάνω από 50 χώρες και με όραμα τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για τους πολλούς του κόσμου.


Η ΙΚΕΑ ξεκίνησε το 2000 τις δραστηριότητές της μέσω του Ομίλου FOURLIS και σήμερα, λειτουργούν 5 καταστήματα στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα) καθώς και 2 καταστήματα «νέας γενιάς»  1 στον Πειραιά & 1 στο Mall Athens Μαρούσι , 1 κατάστημα στην Κύπρο (Λευκωσία) και 2 στην Βουλγαρία (Σόφια, Βάρνα). Επίσης λειτουργούν 8 Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών (Ρόδος, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Μπουργκάς & Πλόβντιφ Βουλγαρίας) και 1 Planning Studio στην Κύπρο (Λεμεσός).