IKEA logo
Εταιρεία
IKEA
Τομέας Απασχόλησης
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Χώρα
Ελλάδα
Πόλη
ΑΘΗΝΑ (Βόρεια)
Σχέση Απασχόλησης
ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Σύμβαση Εργασίας
ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Κωδικός Θέσης
Mall KD/SALESPT6_324

Υπάλληλος Πωλήσεων/Σχεδιαστής Κουζίνας

Έχουμε ένα κοινό όραμα στην ΙΚΕΑ: να βοηθούμε τους πελάτες μας να απολαμβάνουν μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο όραμά μας.

 

Όλοι εμείς επιλέγουμε να εργαζόμαστε στην ΙΚΕΑ γιατί μοιραζόμαστε μια μοναδική εταιρική κουλτούρα και αξίες. Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας, εργαζόμαστε συλλογικά με ενθουσιασμό, εξερευνούμε και βρίσκουμε καλύτερους τρόπους για να προχωρήσουμε. Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλλουμε σε καθημερινή βάση και γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας!

Έχεις πάθος για το χώρο του επίπλου και την αγορά λιανικής; Είσαι χαμογελαστός και ενθουσιώδης; Εργάζεσαι δίνοντας το σωστό παράδειγμα; Στοχεύεις στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη; Θέλεις να εκφράζεις νέεςτολμηρές ιδέες και να γίνεσαι καλύτερος καθημερινά; Στείλε μας σήμερα το βιογραφικό σου και πάρε θέση στη δυναμική ομάδας μας!

Για τo Κατάστημα ΙΚΕΑ στο MALL, αναζητούμε:

Υπάλληλο Πωλήσεων/Σχεδιαστή Κουζίνας (Μερικής Απασχόλησης)
Mall KD/SALES PT6_0324

Αναφερόμενος/η στον/ην Shop Team Leader οι κύριες αρμοδιότητές σου είναι να:

· Διαχειρίζεσαι τους πελάτες που ενδιαφέρονται για την παροχή της υπηρεσίας Σχεδιασμού Κουζίνας

· Σχεδιάζεις και προτείνεις λύσεις Κουζίνας, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη

· Διασφαλίζεις ότι το τμήμα στο οποίο εργάζεσαι παραμένει σαν καινούργιο καθ’ολη τη διάρκεια της ημέρας

· Γνωρίζεις τους βασικούς στόχους του τμήματός σου αναφορικά με τις πωλήσεις, overstock, concrete stock, outgoing

· Γνωρίζεις πολύ καλά τα προϊόντα του τμήματος στο οποίο ανήκεις όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και τιμολογιακή δομή και αξιοποιείς τη γνώση αυτή, καθώς και την Ενεργητική Πώληση ώστε να μεγιστοποιήσεις τις πωλήσεις του τμήματος

Απαραίτητα Προσόντα:

· Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη

· Προσανατολισμός στο αποτέλεσμα

· Αποτελεσματική συνεργασία με συναδέλφους και προϊσταμένους

· Ομαδικό πνεύμα και καλή προφορική και γραπτή επικοινωνία

· Καλές διαπροσωπικές σχέσεις

· Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας

· Καλή Γνώση Η/Υ (Excel)

Επιθυμητά Προσόντα:

· Πτυχίο ΤΕΙ/ΑΕΙ/ΙΕΚ, θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν

· Γνώση χειρισμού του Σχεδιαστικού Προγράμματος Κουζινών (Kitchen planner)

Εμείς προσφέρουμε:
Tη δυνατότητα να εργαστείς σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείς να μάθεις, να αναπτύσσεσαι και να έχεις σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης. Μια ανοιχτή κουλτούρα όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και μια ποικιλόμορφη ομάδα ανθρώπων που χαίρονται να δουλεύουν μαζί. Επιπλέον προσφέρουμε ιδιωτική ιατρική ασφάλιση και επιπρόσθετες παροχές.

Η ΙΚΕΑ είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού με 433 καταστήματα σε πάνω από 50 χώρες και με όραμα τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για τους πολλούς του κόσμου.

Η ΙΚΕΑ ξεκίνησε το 2000 τις δραστηριότητές της μέσω του Ομίλου FOURLIS και σήμερα, λειτουργούν 5 καταστήματα στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα) καθώς και 2 καταστήματα «νέας γενιάς» 1 στον Πειραιά & 1 στο Mall Athens Μαρούσι , 1 κατάστημα στην Κύπρο (Λευκωσία) και 2 στην Βουλγαρία (Σόφια, Βάρνα). Επίσης λειτουργούν 8 Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών (Ρόδος, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Μπουργκάς & Πλόβντιφ Βουλγαρίας) και 1 Planning Studio στην Κύπρο (Λεμεσός).